Tuesday, September 07, 2010

Ситроен DS4 със сайт и на Български

Новият луксозен модел Ситроен DS4  вече има официален сайт  на български език. На адрес 
www.ds4.citroen.com/bg можете да научите много интересни новини за новия автомобил на френската компания, да разгледате снимки, анимации, и да видите технологията, да се запишете за информационния бюлетин за колата и други. 

Новият Ситроен DS4, който ще направи дебюта си на салона в Париж, е дълъг 4.27 метра, широк е 1.81 метра и е висок 1.53 метра. В дизайна на автомобила са съчетани познатите от DS3 уникално внимание към детайлите и използване на високо качествени материали. Наподобяващият купе-моделите екстериор на колата е комбиниран с 4 врати, три нормални седалки на задния ред, багажно отделение с вместимост от 370 литра и множество хитроумни жабки и ниши във вътрешността.


Новият Citroen DS4 ще влезе в продажби в края на 2011 година, и ще се предлага с пет задвижващи агрегата, два от които HDi дизелови. Това са  HDi 110 (също и в e-HDi вариант) и HDi 160.


За HDi 110 умната система e-HDi включва ново поколение Stop/Start система, нов електронен алтернатор, както и EGS с оптимизирана смяна на предавките. Умната част е, че радиото, климатикът и воланът работят напълно нормално дори и при спрян двигател.


Разбира се, има и три бензинови агрегата, които включват: VTi 120, THP 155, както и новия THP 200. Като всичките двигатели са разработени съвместно с БМВ.

No comments:

Post a Comment