Sunday, November 29, 2009

180 автомобила Land Rover Defender за гранична полиция

Мото Пфое изпълни договора си с гранична полиция и достави в срок 180 автомобила Land Rover Defender 110. Компанията Мото Пфое спечели търг, като предостави със стотици хиляди лева по-добра оферта от втория в класирането, с което спести значителни средства на българския и европейския данъкоплатец. В резултат на това бе сключен договор по програма „Шенген” за доставка на автомобили с висока проходимост, финансирана от Европейския съюз.



Мото Пфое изпълни всички поети ангажименти, показвайки висок професионализъм по отношение на поетите към Министерството на финансите и МВР ангажименти. Централата на Land Rover активно спомогна за реализиране на сделката, подкрепяйки „Мото-Пфое” със изключителни търговски условия и рекордно бързо производство.

Defender е най-здравият и многообразен модел в гамата на британската марка, като в него са заложени легендарни високопроходими възможности, надеждност и лесна поддръжка. Той е продукт на контролирана еволюция – могъща комбинация от опита на Land Rover, доказани инженерни способности и доказани технологии. Затова е най-търсеният модел за екстремни експедиции и предизвикателни терени в целия свят. А фактът, че 80% от първите произведени автомобили Defender (1948 г.) са още в движение, доказва непреклонния дух на модела и неговите неограничени възможности.

Moto-Pfohe се гордее, че МВР избра Defender, като с това направи компанията съпричастна към интеграцията на България в Европейския съюз.

No comments:

Post a Comment