Thursday, November 26, 2009

Рено показа Twingo Gordini R.S.



Новата версия на Рено на спортното подразделение на Рено ще носи знака на Gordini. Наскоро възродената от френския автомобилен производител марка ще се прояви в типичното за историята й синьо с две бели ленти и интериорен шик с кожен салон. Twingo Gordini RS ще съблазнява купувачи, търсещи автомобил, който подчертава тяхната индивидуалност чрез дизайна си. Бегачката ще дебютира официално на 10 януари в ателието на Renault на известния парижки булевард „Шан-з-Елизе”.

Алуминиеви 17-инчови джанти с диамантено синьо и черно подчертават профила на спортния миниатюрен модел. Спортни седалки от Renault Sport с висока странична поддръжка и кожени волан и салон допълват ексклузивното излъчване на джобната ракета. Панелите на вратите са с „медальони” от синя кожа, воланът е облечен в черна и синя кожа, а топката на скоростния лост е увенчана със синьото лого на Gordini. Оборотомерът и скоростомерът представляват сини циферблати с бял контур. Спортното шаси е куплирано с бензинов 1,6-литров мотор с максимална мощност от 133 к.с. със специфично озвучаване.

Въздушни завеси, панорамен отварящ се покрив, Radio CD Box със „свободни ръце” и Bluetooth® телефон, стелки Gordini и др. са част от опциите, на които могат да поръчват клиентите. Цените ще бъдат обявени след 15 февруари, когато започват официалните поръчки.

No comments:

Post a Comment