Monday, March 01, 2010

Тихата революция Лексус CT 200h

От Лексус разпространиха първите подробности и снимки на супер компактения модел CT 200h. Новият Лексус CT 200h ще бъде пусната в продажба по-късно през тази година и по всичко личи че ще придаде изцяло нови измерения и разбирания за автомобилите в един от най-популярните класове на европейския пазар. Лексус CT 200h е със размери, дължина 4320 мм, ширина 1765 мм и височина 1430 мм. Междуосието му е 2600 мм, а товарното му отделение гарантира обем от 345 до 700 литра, и важните седемнадесетцолови джанти.
Лексус CT 200h е впечатляващо стилна кола но в същото време изглежда изключително динамична. Това е постигнато чрез умелото комбиниране на изтеглени и отсечени линии и обемни преливащи се форми.
Хибрида Лексус CT 200h е със система Луксус Hybrid Drive, това е Лексус съставен от 1.8 литров, четирицилиндров, редови VVT-i бензинов двигател, който е комбиниран с мощен електрически мотор. Водача може да избира между четири основни режима на движение - ECO, NORMAL, SPORT и изцяло електрическия EV. Задвижването е на предните колела, батерии никел-металхидридни а монтираната предавателна кутия е електронно контролирана безстепенна.

No comments:

Post a Comment