Thursday, March 04, 2010

Уникалния Survolt на Ситроен

Ситроен е компания, която обича да експериментира. Доказателства за това са футуристичните концепти Citroen GT (GT by Citroen) и Citroen Revolte и новият Ситроен Survolt.

След показването на  Ситроен DS3, Ситроен минава в следващия етап по отношение на DS, като предлага два концепт автомобила: супер спортния DS3 Racing, разработен от Citroen Racing, и предшественика на следващия модел от гамата DS High Rider.

В унисон с политиката по намаляване на емисиите вредни газове и консумацията на гориво, компанията представя C3 Picasso e-HDi с многобройни иновативни решения в тази сфера (Stop&Start, пилотирана скоростна кутия, рециклируеми материали, фотосоларна клетка на покрива), C-ZERO, втория електрически автомобил на Citroen след Berlingo First, и изключителния Ситроен Survolt.

От Ситроен споделят, че двуместният Survolt е наследил високите технологии, футуристичния дизайн и екслузивността на концептуалната разработка REVOLTE. Ситроен Survolt, с този концепт Ситроен представя визията си за купето на бъдещето. Силно изразената спортна визия на дългия 3,85  широк 187 и височина едва 1.2 метра.Ситроен Survolt е комбинирана с електрическо задвижване.

No comments:

Post a Comment