Sunday, January 31, 2010

На Офроуд в Баха “Россия - Северный лес 2010”

Единственото офроуд състезание в света, което се провежда на сняг и лед, започва старта в края на февруари 2010. Българската секция, стартира в началото на февруари.
Офроуд Баха “Россия - Северный лес 2010” е втори кръг от Международния шампионат на FIA за крос-кънтри баха, първи кръг от руския рали-рейд шампионат и първи кръг от латвийския рали-рейд шампионат.

Офроуд Баха “Россия - Северный лес 2010” се разпознава с това че е престижна международна надпревара и единствената в рали-рейда, която заменя жегите и пясъка със студа, снега и леда на Северна Русия, близо до Санкт Петербург. Състезанието е тип баха, където по навигационна система се кара няколко пъти в гигантска обиколка за най-добро време.
Тазгодишното издание на Northern Forest ще се проведе от 26 до 28 февруари, а списание OFF-road BG е медиен партньор на състезанието за България. Повече подробности за състезанието може да откриете в сайта на организаторите http://www.northern-forest.com/.

Историята на Баха “Россия - Северный лес” датира от 2003 г., като участие в нея традиционно взимат руските звезди на световния рали-рейд като Борис Гадашин, Руслан Мисиков и Леонид Новицкий.

No comments:

Post a Comment