Sunday, January 10, 2010

Шкода Yeti и Индийците

Започналото международно изложение в Ню Делхи беше лансирането на компактния кросовър Шкода Yeti. Представянето на автомобила, заедно с Фабиа и Шкода Октавия, в Индия е поредното доказателство за отдадеността на марката към глобалното лансиране на продуктите си и затвърждаването на позициите в страните, където присъства.
На Автосалона Шкода показа компактния си всъдеход във версии със система за задвижване на четирите колела и двигатели 1.8 TSI/160 конски сили и 2.0 TDI CR/140 конски сили.

Шкода представи произвежданите в страната Fabia Elegance, Octavia/Laura в луксозната си версия Laurin & Klement, както и чрез топ-моделът Superb в модификация 3.6 FSI V6 и система за задвижване на четирите колела. Европейската продукция на Шкода Auto отбелязва присъствие чрез версиите Sportline и GreenLine на Fabia, както и спортна версия Octavia RS с двулитров двигател с 200 конски сили.

Шкода може да се похвали с над 80 000 реализирани автомобила в страната на индийския пазар през ноември 2001 година, . В портфолиото на марката са включени четири модела- Fabia, Octavia (Octavia Tour в Европа), Laura (Octavia в Европа) и Superb. Благодарение на силното търсене втория и третия модел, Шкода отбеляза отличен пазарен резултат през втората половина на миналата година.

No comments:

Post a Comment