Saturday, January 09, 2010

Нисан Juke

Нисан Juke ще бъде представен пред световните медии на 10 февруари. Кросоувърът ще се намести в сегашната гама на Нисан между малкия семеен автомобил Note и кросоувъра Кашкай Той ще бъде представен пред масовата публика на автосалона в Женева през март и ще излезе на пазара през октомври тази година.


Нисан Juke е вдъхновен от прототипа Qazana, показан през миналата година в Женева. Той е с малки размери, впечатляващ дизайн и забележителна функционалност. Нисан Juke е създаден като алтернатива на традиционния компактен хечбек. Нисан Juke е предназначен за клиентите, които търсят стабилност атрактивен дизайн, удоволствие от шофирането, практичност и функционалност.

Нисан превзе европейските пазари с Нисан Кашкай, от които до момента сме продали над 500 000 екземпляра. Когато го създавахме, проучихме мнението на потребителите и сега подхождаме по същия начин с Нисан Juke. Много от уроците, които научихме с Кашкай, сега прилагаме и тук и сме убедени в успеха”, казва Саймън Томас, директор маркетинг и продажби в Нисан Европа.

Нисан Juke ще се произвежда във фабриката Съндърланд, Англия, заедно с моделите Note, Кашкай и Кашкай+2.

No comments:

Post a Comment