Wednesday, January 06, 2010

Всяка нова Киа със 7 годишна гаранция

Киа Motors стартира новата 2010 г. С изключително предизвикателство към бъдещите си клиенти – безпрецедентна 7-годишна гаранция за всеки нов модел Киа, реализиран в Европа. Предстоящата услуга е напълно върви с мотото на марката – „Силата да изненадваш”.


Следвайки успеха на модела cee`d, окомплектован с уникалната 7-годишна гаранция, Киа ще предложи подобна услуга и за всички свои модели, дистрибутирани на територията на Стария континент – от мъника Picanto до новия SUV Sorento.

Киа е декларирала стремежа си към топ листата на световните автопроизводители по отношение на удовлетворението на клиентите от качеството на продуктите. Смятаме, че 7-годишната гаранция, която ще предложим за всеки един от нашите модели, е важна стъпка напред към постигането на целта. Убедени сме, че новата услуга ще предизвика голям интерес към шофиорите, което ще резултира върху посещаемостта в автосалоните на марката и ще увеличи продажбите през настоящата година”, коментира Пол Филпот, оперативен директор на Киа Motors Европа.

Новата, 7-годишна гаранция ще съпътства всеки продаден и регистриран автомобил в повече от 20 държави в Европа след 1-ви януари 2010 г. Гаранцията, предоставена от производителя, ще бъде с продължителност 7 години – без ограничение в пробега за първите 3 години и до 150 000 км за целият период на валидността й. Колите на Киа разполагат и с от 7 до 12 г. гаранция за антикорозионно покритие в зависимост от модела. Уникалното за клиента ще бъде запазването на гаранцията при смяна на собственика на автомобила.

Безпрецедентна за Европа е 7-годишната гаранция от Киа. Почитателите на марката ще могат да управляват своя автомобил безгрижно в продължение на 7 години, като приоритет остава и високата цена при препродажба”, заключи г-н Филпот.

No comments:

Post a Comment