Friday, December 11, 2009

Колело на Мерцедес Бенц с автоматични скорости

Между луксозните и скъпи коли на изложението в Женева, беше представено супер колело, Мерцедес Бенц. Изпълнитекния директор Дитер Зетше се появи най-неочаквано на сцената с последен модел колело на  Мерцедес Бенц, което предизвика бурни аплодисменти от страна на посетителите на изложението.



Новият модел е по-модернизиран от миналогодишния, който пък беше обявен за безопасен и качествен велосипед. Новото колело на Мерцедес Бенц, притежава следните качества. Скоростната кутия е 8 скоростна модел Shimano Cyber-Nexus, а борд-компютъра следи всяко движение на велосипеда и изписва всички данни на екрана. Скоростите са автоматични, като може и да се сменят ръчно от бутони поставени на кормилото. За още по-голяма безопастност е сложена и интелигентна система за осветление с предна и задна светлина, които се активират и дезактивират автоматично с помоща на сензорна система.

Цената на супер колелото варира между 1690евро, но ако си поръчате и някои допълнителни екстри може да достине и до 1890евро.

No comments:

Post a Comment