Tuesday, December 15, 2009

Рено Fluence с обещание за данъчен кредит

От Рено обещаха данъчен кредит на новия луксозен модел Рено Fluence,  с цена 23 500 лв. без ДДС. Цената му е без ДДС, защото при автомобила има възможност за ползване на данъчен кредит при регистрация в категория N1”.


Съобщи по време на бляскавото представяне на Рено Fluence пред българските медии генералният директор на „Рено-Нисан България”. Бернар Нувиал, моделът е седан от високия сегмент С и дебютира у нас с три двигателя и три нива на оборудване. Рено Fluence е заместник на Megane Sedan и произлиза от третото му поколение.

Той обаче е по-голям като размери и има по-солидно излъчване. С него Рено сменя и името на седана си от сегмент С, който вече се разграничава като отделен модел. Плавната динамична линия на модела е подчертана дори и от името му – Fluence на френски означава течение, плавност.

Българския пазар е атакуван от Рено Fluence с два бензинови двигателя с обем 1,6 литра (110 к.с.) и 2,0 литра (140 к.с.). Моделът 1,6 освен с механична може да се поръча и с усъвършенствана 4-степенна автоматична скоростна кутия. Дизеловата версия е 1,5 dCi с мощност 110 к.с. и на нея се очаква да се падне по-голямата част от продажбите на модела.

No comments:

Post a Comment