Saturday, December 12, 2009

Бентли Mulsanne продаден като топъл хляб


Най хубавият седан на Бентли рзпродаден ката топъл хляб. Производството на седана Бентли Mulsanne  ще започне през пролетта на следващата година. Първи ще го получат заявилите го кандидати от Великобритания - през лятото на следващата година, а Отвъд Океана Бентли Mulsanne ще се появи през есента на 2010 г.

Цената на супер колата на Острова ще е 220 хиляди британски лири (с данъците), а на американците то ще струва $285 хиляди (без налозите). Повече от хиляда потенциални купувача се запознаха с Bentley Mulsanne по време на презентацията му в Пебъл бийч (Калифорния), на автосалона "Франкфурт 2009" и непосредствено в завода във Великобритания.

Сглобяването на едно Бентли Mulsanne отнема 9 седмици. Производството за 2010 г. вече е разпределено между клиентите, на които се предлага избор измежду 114 цвята на купето, 21 разцветки на килимовото покритие на пода, 24 нюанса на кожената обвивка на креслата и 9 вида на дървените части от интериора. Bentley Mulsanne е снабден с 6,75-литров V8-двигател (500 к.с., 1000 Нм) с двоен надув и система за отваряне на цилиндрите, която обезпечава икономия на гориво и снижава токсичността на изхърляните газове. На фона на стилистичния консерватизъм се изтъкват постиженията на съвременните технологии, като: Bluetooth, SIM card reader, iPod, 3G MMI и аудисистема NAIM с 20-канален усилвател и 2200-ватна музикална станция.

No comments:

Post a Comment