Friday, December 18, 2009

Мазда Carol вече на Японския пазар


Мазда Motor Corporation обнови малкия си модел Мазда Carol и го пусна в продажба в Япония точно преди новогодишните празници. Мазда Carol премина  през сериозна трансформация. И по всяка вероятност ще бъде предпочитана от женската аудитория.

Изцяло нов дизайн, с намалено тегло и възможност за вграждане на вариаторна предавателна кутия, новата Мазда Carol може да измине 24.5 километра с един литър гориво. В интериора на автомобила намираме по-овално инструментално табло, седалки със специална тапицерия, внасяща допълнителен стил, ергономични уреди, в това число и нов мултифункционален дисплей, и няколко нови практични товарни ниши.

Мазда Carol е обурудвана с включени SRS предпазни въздушни възглавници за водача и пътника отпред, оразмерена конструкция с деформируеми зони, алармена инсталация и други. В по високите нива на Мазда Carol разполагат със система за безключов достъп до интериора, стартиране на двигателя с бутон, вградени “грим” огледала с осветление за пътника отпред и за водача и други.

No comments:

Post a Comment