Monday, December 14, 2009

Датите за California Superbike School 2010 са потвърдени



Първо и второ ниво ще се състоят на 1 и 2 май, а трето и четвърто - на 7 и 8 август. Това са датите, на които ще се проведе училище за мотористи, California Superbike School през 2010 г.

Срокът за записване за първите две нива е 1 април, а за останалите - 1 юли. Цената е 450 лв. на ниво, като до 15 януари ще имате възможност да се запишете на промоционална цена от 390 лв.

Анди Абът - автор на книгата Performance Riding Techniques, ще бъде лектор,тои е и личен треньор на Томас Люти - световен шампион в клас 125 cc през 2005 г. Той е човекът с най-богат опит в тренирането на мотоциклетисти в Европа.

Домакин на организираното от ZEDMOTO мероприятие ще бъде пак на писта „Дракон" край пловдивското село Калояново. Дългото 1,7 км трасе дава възможност на мотоциклетистите да упражняват безценни умения в една контролирана среда.

Уменията, които се преподават в училището за шампиони, са полезни както на пистата, така и на пътя. Редица световни шампиони, сред които Уейн Рейни, Скот Ръсел, Крис Вермюлен и Джеймс Тоусланд, дължат успехите си именно на California Superbike School.

No comments:

Post a Comment