Friday, December 11, 2009

Италианския SUV Алфа Ромео Kamal

Прототипът на Италианския SUV Алфа Ромео Kamal. Беше показан за пръв път през 2003. Досега се смяташе, че концепцията никога няма да стигне до серийно производство.


Първоначално плановете на Алфа Ромео бяха този SUV да се покаже на пазара през 2010 г. Засега няма информация дали италианците ще се придържат към тези свои планове и какво е отношението на Фиат за Kamal.

Дали това е съвършен компютърен образ целящ да си направи шега с автомобилните издания по света е трудно да се каже, но повечето коментари по изданията са, че снимките са автентични.

Много е вероятно заснетият прототип да е едно ранно „муле” на Kamal Concept. От изданието Carscoop напомнят, че първоначалните планове на Алфо Ромео бяха този автомобил да бъде на пазара през 2010. Не се знае дали в Alfa се придържат още към тези свои планове, защото от фирмата бяха обявили, че Alfa Romeo 169, заместник на седана 166, ще се появи в серийно производство през тази година. Това обаче не стана, дали заради поглъщането на Chrysler, дали заради кризата или нещо друго.

Така или иначе интересно ще бъде да разберем какви са плановете на Fiat за Kamal, но това най-вероятно ще стане до година.

No comments:

Post a Comment