Sunday, February 07, 2010

Номининации за Мотоциклет на 2010 година в България

Българската мотоциклетна общност ще отличи най-значимите събития от изминалия мото сезон и ще определи най-достойния двуколесен за  „Мотоциклет на 2010 година в България” – моторът, съчетала най-добрите характеристики на техническо съвършенство, мощност, дизайн, удобство, сигурност, популярност и класа.

Номинирането се организира от уеб портали MOTO.BG и медийни партньори с любезното съдействие на Rock Club Angel heart, София. Номинации се допускат само за мотоциклети от марките, които имат дистрибутор или официален вносител за България и са представени за продажба на пазара след месец септември 2009 година.

От 10 февруари вносителите на мотоциклети в България и всички заинтересовани лица ще имат възможността да регистрират за участие най-добрите си модели. От 11 до 15 февруари независимо жури, съставено от водещи механици, дизайнери и журналисти, отразяващи моторния спорт, ще гласува за кандидатите в три обособени категории: чопър / круизър, стандартни / спортни и туристически / ендуро.

Връчването на награждаването и официалната пресконференция ще се състоят в събота, 13 март 2010 година, в Rock Club Angel heart, София.

18,20 часа – пресконференция;

19,30 часа – церемония по награждаване;

20,00 – рок концерт.

Ще има още три категории пак с награди.

„Мото събор на годината”

„Мото медия на годината”

„Мото събитие на годината”

No comments:

Post a Comment