Tuesday, February 16, 2010

Новият Нисан Патрол

Нисан показа новото седмо поколение на луксозния всъдеход Нисан Патрол който идва с впечатляваща визия, оптимизирана офроуд същност, много високи технологии и изключително високо ниво на интериорен комфорт.

От компанията казват че, Нисан Патрол е оборудван със седемстепенна автоматична предавателна кутия, нов V- образен, осемцилиндров двигател и нова система за задвижване на четирите колела.
Нисан го може и го показа като направи Нисан Patrol, за да отговори на високите изисквания на потребителите, Нисан Patrol е с нова визия, екипиран с възможно най- модерните системи и агрегати, и интегрира нови системи за безопасност и комфорт. В инетриора на автомобила има богато използване на естествена кожа, полиран алуминий и дървени апликации, а просторът, който предлагат както предните, така и задните седалки, е недостижим за конкуренцията. Новият Нисан Patrol разполага с DVD мултимедийна система с 2 екрана, интегрирани в задната част на подглавниците на предните седалки.
Допълнителна стабилност и безопасност на пътя гарантира новата Hydraulic Body Motion Control System (HBMC), която се грижи за по- малкото наклоняване на автомобила при смяна на платната и резки завои. Новата сисетма за задвижване на четирите колела- ALL MODE 4x4, дава възможност на водача да избира между четири основни режима на работа- пясък, път, сняг и скали. В екипировката на всъдехода са включени също така и системите Hill Start Assist и Hill Descent Control за подпомагане на потеглянето и спускането по наклон.
Ето това е Нисан Patrol.

Новият Нисан Patrol, е с мощенV8 двигател, най- мощният представител в своя сегмент. Новият двигател е с работен обем от 5.6 литра и е в състояние да генерира максимална мощност от 400 конски сили и максимален въртящ момент от 560 Нм.

No comments:

Post a Comment