Thursday, February 25, 2010

Авторските творби на Багряна Тасева в Инфинити Център София

Авторски творби на художничката Багряна Тасева - акварел и сух пастел, бяха представени вчера вечерта в Инфинити Център София на бул. “Цариградско шосе” 166. Изложбата бе наречена Inside Performance, което отлично пасва на фирмения слоган на Инфинити– Inspired Performance.
Багряна Тасева е избрала Инфинити Център София, за да представи своите творби заради уникалната атмосфера на шоурума, който повече наподобява интериора на 5-звезден хотел, отколкото автомобилно представителство. Творбите на Багряна Тасева са подходящи за бизнес и домашен интериор.

Багряна Тасева понастоящем е преподавател по пространствен и рекламен дизайн в НБУ - София, а нейната фирма “Баги Дизайн” подготви щанда на Република България за участието на страната ни в “Зелената седмица” в Берлин.

Инфинити Център София е с изключителна архитектура, построен изцяло от модерни, отразяващи светлината материали, в пълна хармония със стиловите характеристики на автомобилите. Съвременните технологии, включително сензорни екрани и видео, дават възможност да бъдат разгледани цветовите опции и типовете оборудване. Изчистените, изразителни линии и откритите пространства представляват удивителен фон за автомобилите, подчертавайки техните уникални силуети, същевременно сте в една светла и просторна среда, в която да разгледате подробно автомобилите Инфинити.
До 07.03.2010 можете да разгледате авторските творби на Багряна Тасева.

No comments:

Post a Comment