Friday, February 05, 2010

Алианц и Daimler направиха споразумение за глобално партньорство

Алианц SE и Daimler Financial Services AG, направиха глобално споразумение за партньорство по целия свят. По този начин Алианц се превръща в стратегически партньор на Daimler в частта за международното автомобилно застраховане.


Алианц ще управлява за Daimler и дейностите, свързани с автомобилното застраховане в Италия. С това споразумение Алианц се превръща в предпочитан партньор на Daimler Financial Services за автомобилно и гаранционно застраховане към приблизително 40 международни пазари.

Алианц и Daimler са партньори повече от 80 години”, казва д-р Мартин Шиндеволф, изпълнителен директор и председател на Daimler. „Това споразумение ще ни позволи допълнително да затвърдим нашето партньорство в бизнеса с автомобилно застраховане”, каза г-н Шиндеволф.

В Бългрия „Алианц Лизинг България” АД е стратегически партньор на „Балкан Стар” в частта автомобилно лизинговане и застраховане за всички продукти, които предлага Балкан Стар.

Като преференциален партньор, „Алианц Лизинг” предлага най-подходящите условия за лизинг на клиентите на „Балкан Стар” и предоставя възможност за застраховки на преференциални цени.

Повече информация можете да откриете на: http://www.mercedes-benz.bg/.

No comments:

Post a Comment