Wednesday, February 17, 2010

Най-бързия Ягуар XKR


Ягуар ще покаже най-бързото XKR купе на автошоуто в Женева през март. Ягуар XKR ще развива максимална скорост до електронно ограничените 280 км/ч вместо предишните 250 км/ч.
Ягуар XKR ще рзполага с 510 к.с. и въртящ момент от 625 Нм, XKR разполага с огромен резерв от мощ и ускоряване. Това е постигнато благодарение на скоростен пакет Speed Pack, който е част от опциите.
В този си вариант купето използва ревизиран предeн аеродинамичен стеснен спойлер и по-широк заден за увеличен баланс и намаление на подемната сила. Всеки Ягуар XKR Speed Pack пристига в шоурумовете със заден дифузер и прагове в цвета на каросерията, хромирани рамки на прозорците и други подробности, подчертаващи спортния динамичен вид на Ягуар.

Спирачните апарати са маркирани с логото R, което прозира зад 20-инчовите лети джанти Kasuga.

Ягуар XKR, разполага с седем гамова боя, цветовете са специално разработени от фирмената дизайнерска програма за избор – черно, бяло, червено, течно сребро, лунно сиво и два вида синьо.

Black Pack, е пакет които позволява на желаещите да се сдобият със забележителен и ефектен Ягуар с черни джанти и специфични детайли в екстериора. Това обзавеждане задължително се съчетава с високоскоростния пакет, а предвидените цветове за каросерията му са черен, бял или червен.

No comments:

Post a Comment